دستگاه سوسیس پرکن یکی از مهمترین وسایل کارخانجات تولید سوسیس می باشد.
همچنین ملاحظات اقتصادی و بازاریابی در تعیین مناسب ترین مکان برای یک کارخانه تولید سوسیس حیاتی هستند. اولین و مهمترین مسئله عرضه گوشت است و پس از آن توزیع محصولات سوسیس به مصرف کنندگان است.
همیشه پیش از هر گونه ساخت و ساز و یا بازسازی ساختمان سوسیس لازم ایست بررسی شرایط موجود دام و گوشت ضروری است. نگرش و چشم انداز دام و تجارت گوشت، به ویژه در مناطق کمتر توسعه یافته، باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
محل کارخانه سوسیس باید در یک منطقه مجزا بر اساس عوامل خاص باید انتخاب شود. سوسیس نباید در ناحیه ای از بوی ناخوشایند، دود، گرد و غبار و غیره قرار گیرد و باید کاملا از هر گیاه یا ساختمان دیگر جدا شود. هیچ ارتباطی با درب ها یا پنجره ها مجاز نیست. توجه به آب آشامیدنی مناسب، ترتیب زهکشی و منابع برق مناسب کافی باید ایجاد شود. در برنامه ریزی تاسیس یک کارخانه سوسیس باید به مکان ها یا آرایش ساختمان هایی که در آینده قابل توسعه هستند توجه داشته باشید.
محل سنتی یک کارخانه سوسیس در نزدیکی کشتارگاه هنوز هم سودمند است، زیرا مشکلات کارگران حرفه ای و عرضه گوشت و کالای تازه به طور قابل توجهی کاهش می یابد. اگر چه کارخانه سوسیس به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از یک کشتارگاه است، با این حال، اگر کارخانه سوسیس به خوبی مدیریت شود، سهم خود را از کسب و کار بدون در نظر گرفتن اینکه آیا آن در نزدیکی یا دور از یک کشتارگاه واقع شده است،خواهد گرفت.
به طور کلی، فضای یک کارخانه سوسیس باید فشرده و برای تولید اقتصادی مناسب در ارتباط با هزینه سرمایه گذار طراحی شده باشد. کل ساختار باید با شرایط آب و هوایی محلی منطبق باشد. آجر، سنگ، بتن مسلح، و سازه های فی پیش ساخته بیشترین استفاده از مصالح ساختمانی است. گرچه در مناطق گرمسیری ممکن است ارزان باشد ولی اغلب به انگل ها ایمنی ندارند، همچنین چوب مواد مناسبی برای استفاده در یک کارخانه سوسیس نیست.
به طور کلی سه مدل دستگاه سوسیس پرکن در بازار موجود است.
دستگاه سوسیس پرکن شاخی - دستگاه سوسیس پرکن افقی - دستگاه سوسیس پرکن عمودی
صرف نظر از اینکه کدام نوع دستگاه سوسیس پرکن در استفاده شما است، روش اصلی یکسان است.
درباره این سایت